Om selskapet

Menneskene.

Andfjord Salmons ledelse og styre består av personer med lang bransjeerfaring, som deler visjonen om å bygge landets mest moderne og bærekraftige anlegg for oppdrett av laks.

Styret

Roy Bernt Pettersen

Arbeidende styreleder
Roy Bernt Pettersen har erfaring fra en rekke selskaper som styreleder og styremedlem. Han har organisasjonerfaring fra en rekke samarbeidsprosjekter mellom sjømatselskaper i Vesterålen. Videre har han stort nettverk i sjømatsektoren i Nord-Norge. Utdannet fiskerikandidat fra Universitetet i Tromsø. Har toppledererfaring fra smoltproduksjon og andre deler av havbruksindustrien. Tidligere CEO i Andfjord Salmon AS.
+
+
Les cv

Tore Traaseth

Styremedlem
Tore er uavhengig rådgiver og investor med fokus på både børsnoterte og unoterte verdipapirer. Tore har bred erfaring fra aksje- og kapitalmarkedet fra selskaper som Sundal & Collier AS, Fondspartner AS, Globus Assets Management AS og Handelsbanken Markets. Han har vært styremedlem i selskaper innen bygg og anlegg, telekom og eiendom. Tore har en MBA, Master of Business Administration og Bachelor in Finance fra Daniels College of Business i Denver, USA.
+
+
Les cv

Knut Roald Holmøy

Styremedlem
Knut Roald Holmøy er administrerende direktør i Holmøy Maritime, eier av Eidsfjord Sjøfarm (vertikalt integrert havbruksselskap som produserer 15-20.000 tonn årlig), samt styremedlem i en rekke fiske- og oppdrettsrelaterte virksomheter i Nord-Norge.
+
+
Les cv

Bettina Flatland

Styremedlem
Bettina Flatland er kommunikasjonsdirektør i Nordic Choice Hotels og har tidligere vært kommunikasjonsrådgiver i Høyre og praktikant i Geelmuyden.Kiese. Flatland har en MSC i International Business and Strategy fra Copenhagen Business School, med utvekslingsstudier ved Fundacao Getulio Vargas, City University of Hong Kong og University of San Diego.
+
+
Les cv

Kim Strandenæs

Styremedlem
Kim Strandenæs er administrerende direktør i UFO Holding AS (Union Family Office), UFI AS og UFI Capital AS. Selskapenes fokus er på børsnoterte selskaper, private equity og venture capital. Kim har utdannelse innen finans fra BI. Fra stillinger i Carnegie AS og Danske Bank har han bred erfaring innen aksjehandel, kapitalforvaltning og derivater.
+
+
Les cv

Olaf Gauslå

Advisory board - Finans
+
Les cv

Morten Berg

Advisory board - Akvakultur
+
Les cv

Ledelsen

Martin Rasmussen

Administrerende direktør
Martin Rasmussen er CEO i Andfjord Salmon AS. Han har erfaring fra stillingen som administrerende direktør iPrimexNorway og Norway Seafoods, Melbu. Martin har en grad innen fiskeri fra Universitetet i Tromsø. Martin har også vært styremedlem i Andfjord Salmon.
+
+
Les cv

Helge Krøgenes

Direktør, finansiering / forretningsutvikling
Helge Krøgenes har jobbet med forretningsutvikling og entreprenørskap i Norge og USA siden han ble uteksaminert ved BI / Norwegian School of Management. Helge har vært finansdirektøer i selskapet som har Acer-distribusjonen i Skandinavia. Han har også erfaring fra en stillingen som handelskommissær for Det norske eksportrådet i San Francisco og vært administrerende direktør i Fabrikken Næringshage, et forretningsutviklingsselskap for Lofoten og Vesterålen.
+
+
Les cv

Christine Thomassen

Direktør for fiskehelse
Christine er direktør for fiskehelse i Andfjord og kommer fra stillingen som avdelingsleder for Aakerblå fiskehelsebedrift i Vesterålen. Hun er utdannet veterinær og har svært omfattende og lang erfaring som fiskeveterinær.
+
+
Les cv

Rune Kristian Nilsen

Overordnet byggeleder
Rune Kristian har erfaring fra flere stillinger i Skanska og i det siste som prosjektsjef i Sortland Entreprenør, med totalansvar for hele byggeprosessen. Rune Kristian gjennomførte teknisk fagskole parallelt med full stilling i Skanska.
+
+
Les cv

Kenneth Jørgensen

Teknisk leder
Utdannet maskinist ved Bodø maritime tekniske fagskole. Lang erfaring som maskinist, tekniker og maskinsjef i rederier og selskaper som CG Rieber Shipping, Remøy, Alenmar, Østensjø rederi, Hurtigruten, Vitex og Andøy maskinstasjon.
+
+
Les cv

Christian Torgersen

Driftsleder
+47 928 61 306
Fagbrev i akvakultur. Røkter, produksjonsleder og fôringsansvarlig ved Nesset Fiskeoppdrett AS og Flatanger Settefisk AS.
+
+
Les cv

Ansatte

Ben Tommy Eriksen

Industridesigner
Ben Tommy er en erfaren programmerer og grafisk designer for 2D- og 3D-modeller. Han er utdannet romfartingeniør. Spesialiteter: Programmering (ASP VB-skript og Java), Photoshop, Illustrator, Lightwave 3D, Inventor Fusion CAD, 3D-utskrift, CNC, 3D-skanning. Ben Tommy utvikler løsninger og implementerer forbedringer i et hvert produkt eller metode som involverer vann og simulering
+
+
Les cv

Ruben Hammer

Controller
ruben@andfjord.no
Ruben er controller i Andfjord, med erfaring fra økonomi og skatt i Skatteetaten. Han har tidligere jobbet som landskapsgartner og anleggsarbeider.
+
+
Les cv

Viggo Lidahl

Leder, byggeplass
Viggo har over 25 års erfaring fra anleggssektoren, i stillinger som anleggsleder og assisterende anleggsleder. Videre har han teknisk fagskole og 10 års erfaring som teknisk sjef.
+
+
Les cv

Lars Andre Uttakleiv

Planlegger, Norconsult
+
Les cv

Terje Hanssen

Seniorrådgiver, Norconsult
+
Les cv

Petter Kristiansen

Driftsoperatør
+47 971 25 067
Tre års erfaring fra logistikk og slakting hos Nordlaks Produkter. Har også flere års erfaring fra operasjonssentralen til Nordlaks Oppdrett.
+
+
Les cv

Kontakt

Roy Bernt Pettersen

Arbeidende styreleder

roy@andfjord.no / +47 472 79 764

Helge Krøgenes
Direktør, finansiering og forretningsutvikling

helge@andfjord.no / +47 930 96 109