Andfjord Salmon: Årsrapport og ESG-rapport for 2022

Andfjord Salmon AS har i dag publisert sin årsrapport for 2022. – 2022 var et svært begivenhetsrikt år for Andfjord Salmon, med første smoltutsett som en av de viktigste milepælene. Høydepunktet i andre halvår var den sterke biologiske prestasjonen i vårt første basseng på Kvalnes.

20. april 2023

Andfjord Salmon AS har i dag publisert sin årsrapport for 2022.

Årsrapporten inkluderer Andfjord Salmons bærekraftsrapport, som beskriver selskapets tilnærming til miljømessige, sosiale og forretningsetiske temaer (ESG).

– 2022 var et svært begivenhetsrikt år for Andfjord Salmon, med første smoltutsett som en av de viktigste milepælene. Høydepunktet i andre halvår var den sterke biologiske prestasjonen i vårt første basseng på Kvalnes, noe som resulterte i sterk vekst og en imponerende overlevelsesrate for laksen vår. Jeg er stolt over at Andfjord Salmon leverte som lovet i 2022, med bedre resultater enn forventet, sier Martin Rasmussen, administrerende direktør i Andfjord Salmon.

Last ned eller les Andfjord Salmon Annual and ESG report 2022

Andfjord Salmons ambisjon er å utvikle verdens mest fiskevennlige og bærekraftige oppdrettsanlegg i sitt slag. Alt selskapet har oppnådd i løpet av 2022, har vist at dette er en realistisk ambisjon.

– For å realisere en så stor ambisjon er det avgjørende at selskapsutvikling og bærekraft henger sammen. Hvordan bærekraft er integrert med Andfjord Salmons forretningsstrategi, våre fremtidige mål og hvordan vi dokumenterer vår fremgang, er beskrevet i vår tredje årlige bærekraftsrapport, sier Martin Rasmussen.

Eventuelle avvik fra Andfjord Salmons foreløpige 2022-regnskap publisert 16. mars 2023 er som tidligere nevnt forårsaket av overgangen fra regnskapsstandard NGAAP til IFRS.