Andfjord Salmon AS søker nye medarbeidere

Vi søker nye kolleger som vil være med bygge verdens mest miljø- og fiskevennlige oppdrettsanlegg på land.

Er du vår nye kollega?

Andfjord Salmon bygger et anlegg basert på fiskens og miljøets premisser. Vi har en unik lokasjon hvor vi utnytter de naturgitte fordelene ved å være på Andøya, kombinert med en metode som gjenskaper Golfstrømmen på land. Derfor søker vi nå nye kolleger som kan identifisere seg med målsettingene våre og som ønsker å være med på å bygge opp en innovativ oppdrettsaktør på Andøya.

Målet vårt er at første basseng vil være i produksjon med fisk i andre kvartal 2022 og i den forbindelse ønsker vi å forsterke driftsavdelingen vår.

Stilling:

DRIFTSOPERATØR

Søknadsfrist: 04.01.2022

Søk her

Stilling:

TEKNISK MEDARBEIDER

Søknadsfrist: 04.01.2022

Søk her

Første basseng på Kvalnes er ferdigstilt. Her under verifisering av vår unike laminære strøm som gjenskaper laksens forhold i havet.

Med Andøya som utgangspunkt har Andfjord Salmon utviklet et innovativt og bærekraftig konsept for landbasert oppdrett av atlanterhavslaks. Konseptet er basert på gjennomstrømningsteknologi. Selskapets ambisjon er å bygge verdens mest bærekraftige og fiskevennlige oppdrettsanlegg av sitt slag. Vi har i dag vårt første oppdrettsbasseng klart for drift, samtidig som vi planlegger videre utbygging av anlegget på Kvalnes, hvor man har en målsetting om å nå en total produksjonskapasitet på 19.000 tonn. I tillegg utvikler Andfjord Salmon ytterligere lokasjoner på Andøya, med mål om totalt 90 000 tonn årlig produksjon av laks.

Andfjord Salmon er notert på Euronext Growth i Oslo med tickeren ANDF