Andfjord Salmon har publisert sin tredje bærekraftsrapport

Andfjord Salmons ambisjon er å utvikle verdens mest fiskevennlige og bærekraftige oppdrettsanlegg i sitt slag. Alt selskapet har oppnådd i løpet av 2022, har vist at dette er en realistisk ambisjon.

20. april 2023

Andfjord Salmon AS har i dag publisert sin tredje bærekraftsrapport. Vår ambisjon er å utvikle verdens mest fiskevennlige og bærekraftige oppdrettsanlegg i sitt slag. Alt selskapet har oppnådd i løpet av 2022, har vist at dette er en realistisk ambisjon.

– For å realisere en så stor ambisjon er det avgjørende at selskapsutvikling og bærekraft henger sammen. Hvordan bærekraft er integrert med Andfjord Salmons forretningsstrategi, våre fremtidige mål og hvordan vi dokumenterer vår fremgang, er beskrevet i vår tredje årlige bærekraftsrapport, sier CEO Martin Rasmussen.

Last ned eller les Andfjord Salmon ESG report 2022

– 2022 var et svært begivenhetsrikt år for Andfjord Salmon, med første smoltutsett som en av de viktigste milepælene. Høydepunktet i andre halvår var den sterke biologiske prestasjonen i vårt første basseng på Kvalnes, noe som resulterte i sterk vekst og en imponerende overlevelsesrate for laksen vår. Jeg er stolt over at Andfjord Salmon leverte som lovet i 2022, med bedre resultater enn forventet, sier Rasmussen.