Andfjord Salmon presenterer ESG-rapporten for 2021

"Andfjord Salmons ambisjon er å utvikle verdens mest fiskevennlige og bærekraftige oppdrettsanlegg av sitt slag. Å gjøre ESG til en integrert del av vår forretningsstrategi er den eneste måten å nå dette målet på."

8. april 2022

Andfjord Salmon har i dag offentliggjort sin andre ESG-rapport (miljø, samfunnsforhold og selskapsstyring) for kalenderåret 2021.

Les eller last ned rapporten her

Andfjord Salmon ESG-rapport 2021.

I 2020 identifiserte Andfjord Salmon de fire bærekraftsmessige hovedtemaene som man mente sto sentralt for å håndtere de viktigste ESG-utfordringene Andfjord Salmon står overfor: miljømessige utfordringer, HMS, kontroll over og transparens i leverandørkjeden, samt lokal verdiskaping.

På bakgrunn av en jevnlig dialog med interessenter og en oppdatert materialitetsvurdering gjennomført i 2021, har Andfjord Salmon i år også tatt med arbeidsmiljø som et nytt tema i årets bærekraftsrapport, som leveres i henhold til Global Reporting Initiative-standarden (GRI).

– Andfjord Salmons ambisjon er å utvikle verdens mest fiskevennlige og bærekraftige oppdrettsanlegg av sitt slag. Å gjøre ESG til en integrert del av vår forretningsstrategi er den eneste måten å nå dette målet på. Jeg håper man vil ta seg litt tid lese grundig gjennom denne ESG-rapporten, slik at man ser hvordan disse viktige temaene gjennomsyrer alt vi gjør, sier Martin Rasmussen, administrerende direktør i Andfjord Salmon.

KONTAKT

Media:

Martin Rasmussen, administrerende direktør, +47 975 08 665, martin@andfjord.no

Investorer:

Bjarne Martinsen, finansdirektør, Andfjord Salmon AS, +47 975 08 345, bjarne.martinsen@andfjord.no