Covid-19: Andfjord Salmon-byggingen har til nå gått som planlagt til tross for tiltak

Byggingen av Andfjord Salmon sitt første anlegg er så langt ikke påvirket. Målsettingen er fortsatt smoltutsett på sensommeren.

23. mars 2020

Byggingen av Andfjord Salmon sitt første anlegg er så langt ikke påvirket. Målsettingen er fortsatt smoltutsett på sensommeren.

- Vi har iverksatt alle de tiltak som FHI og myndighetene anbefaler. Alle våre ansatte følger disse rutinene. Som alle andre driver vi utstrakt bruk av hjemmekontor der det er praktisk mulig. Det er en svært alvorlig situasjon for det norske samfunnet. Vi gjør selvsagt alle de tiltak som er nødvendig for å bidra til at dette går over så fort som mulig, forteller Helge Krøgenes, direktør i Andfjord Salmon AS.

Opplasting av panelene til bassenget. Foto: HighComp.


Byggingen av bassenget og anlegget på Kvalnes pågår for fullt for å holde planlagt framdrift.

- Våre samarbeidspartnere og leverandører holder det gående på Kvalnes, og det er vi veldig glade for. Det er avgjørende for det norske næringsliv at alle selskaper som ikke er satt ut av spill, holder det gående i så stor grad som mulig, så sant alt er i tråd med rådene til myndighetene. Her har vi alle et ansvar, selv om dette er en krevende situasjon for oss alle, sier Krøgenes.

Store deler av det norske samfunnet og næringslivet er rammet av tiltakene og konsekvensene av spredningen av viruset.

Les mer om myndighetenes råd til næringslivet i forbindelse med Covid-19.