Martin Rasmussen blir toppsjef i Andfjord

Andfjord Salmon har ansatt Martin Rasmussen som ny administrerende direktør. 34-åringen kommer fra stillingen som CEO i Primex Norway AS.

- Vi er veldig glade for at Martin har takket ja til stillingen som øverste leder. Han var den klart mest kvalifiserte kandidaten. Til tross for sin unge alder har han vist imponerende handlekraft og kunnskap om bransjen, sier styreleder Roy Bernt Pettersen.

Martin Rasmussen sitter i dag i styret i Andfjord Salmon. Han har tidligere vært fabrikksjef for Røkke-eide Norway Seafood i Melbu. Nå forlater han stillingen som toppsjef i franskeide Primex Norway AS, der han har bygget opp verdens mest automatiserte hvitfiskfabrikk.

- Andfjord Salmon har utviklet en framtidsrettet løsning som det er umulig å ikke bli begeistret av. Jeg ser fram til å bygge framtidens havbruk, i samarbeid med både lokalsamfunn, leverandører og dyktige og innovative medarbeidere, forteller Martin Rasmussen.

Martin Rasmussen, ny CEO i Andfjord Salmon AS

Andfjord Salmon har en egenutviklet og patentert metode for lakseoppdrett, der målet er å bygge verdens største og mest miljøvennlige oppdrettsanlegg i sitt slag. Det landbaserte produksjonsanlegget ligger på Kvalnes på Andøya og har i første fase konsesjon for 10.000 laks. På lengre sikt er ambisjonen 70.000 tonn og Andfjord har allerede sikret seg en rekke lokaliteter.

Roy Bernt Pettersen har vært både CEO og arbeidende styreleder. Som grunder og største eier prioriterer han nå vervet som styreleder.

- Andfjord er nå i meget trygge hender. Det skal bli veldig spennende og utviklende å få vår nye dynamiske og handlekraftige leder på plass, sier Pettersen.

Kontakt:

Roy Bernt Pettersen, mobil 472 79 764, roy@andfjord.no
Martin Rasmussen, mobil 975 08 665

www.andfjord.no
www.andfjordsalmon.com