Bli med på den offisielle åpningen av Andfjord Salmon

Vi er utrolig stolte over å endelig kunne åpne dørene for publikum og ha en åpen dag på Andfjord Salmon. Dette er en dag vi har gledet oss til lenge, og det med god grunn.

Lørdag 13. mai inviterer vi til å bli med på en spennende og lærerik familiedag fra 11–14.

Det blir en dag fylt med forskjellige aktiviteter, blant annet:

  • grilling i telt med smaksprøver
  • morsomme aktiviteter på anlegget
  • besøk fra Vitensenteret
  • inspirerende foredrag
  • fluefiskedemonstrasjon
  • m.m.

Omvisning ved bassengkanten

Det blir også guidet omvisning ved bassengkanten slik at du kan ta en titt på laksen som hopper. Meld deg på her:

Vi vil også vise deg hvordan vi utnytter sjøvannet på en måte som respekterer livet i havet, samtidig som vi produserer sunn og god laks. Vår patenterte teknologi unngår problemene knyttet til lakselus og sørger for at fisken har den plassen og omsorgen den trenger.

Se mer info på vårt Facebook-arrangement

Vi vil også vise deg hvordan vi har skapt et landbasert oppdrettsanlegg som både har et lavt energiforbruk og driftskostnader, samtidig som det er bedre for miljøet. Vårt fokus er å sette et minst mulig fotavtrykk, og samtidig skape en industri som gir arbeidsplasser og verdiskapning i regionen.

Arrangementet er åpent for alle, og det er gratis å delta. Vi ønsker å gi alle mulighet til å bli bedre kjent med oss i Andfjord Salmon og lære mer om våre verdier. Vi tilbyr også gratis parkering.

Vi håper å gi deg og familien din en lærerik og spennende dag, hvor dere kan oppleve norsk oppdrettsnæring på nært hold.

Kom og bli med oss på en hyggelig familielørdag på Andfjord Salmon!