Status: Andfjord Salmon-yngelen er nå 40-50 gram

Byggingen av Andfjord Salmons første basseng på Kvalnes går nøyaktig etter planene. Vi har inspisert yngelen, som skal settes ut i bassenget neste sommer.

- Vi var nylig og kikket på Andfjord Salmon-yngelen, sammen med vår nye direktør for fiskehelse, Christine Thomassen. Yngelen er nå ca 40-50 gram, og når vi setter denne ut neste sommer, vil den ha vokst til det doble, forteller Roy Bernt Pettersen, arbeidende styreleder i Andfjord Salmon AS.

De første anleggsmaskinene var på plass 20. juni 2019. Etter 6 måneders utbygging, kan Andfjord Salmon melde at alt går etter oppsatte planer og budsjetter.

Det første bassenget er nå 12 meter dypt, det vil si omlag halvveis. Arbeidet med rørkanaler ut til Andfjorden er også i gang, og skal være klare i løpet av januar. De aller fleste kontrakter er signert, og ABB er i full gang med planleggingen av el-installasjoner.

Rekrutteringer
- Vi er veldig fornøyd med rekrutteringen av nøkkelpersonell, som er gjort i løpet av høsten. I samarbeid med Personalhuset, har vi lyktes med å rekruttere fantastisk kompetanse, forteller Pettersen.

Martin Rasmussen er som kjent ansatt som CEO, og nå er også stillingen som direktør for fiskehelse besatt. Christine Thomassen starter i jobben 1. januar, som vi meldte tidligere denne uken. Videre er Andfjord Salmon i full prosess med å ansette teknisk leder og driftsleder.

God jul og godt nytt år
- Andfjord Salmon-byggingen består av mange delprosjekter. Vi er glade for å fortelle at alt har gått etter planene. Det har vært en veldig spennende reise, og vi gleder oss veldig til fortsettelsen neste år. Andfjord Salmon AS takker alle samarbeidspartnere, investorer og leverandører, og ønsker alle en riktig god jul og godt nytt år, sier Pettersen.