Statusoppdatering | Invitasjon til presentasjon av Q2/H1 2022

Andfjord Salmon AS inviterer investorer, analytikere og media til en operasjonell oppdatering og presentasjon av resultat for andre kvartal og første halvår.

16. august 2022

Andfjord Salmon AS inviterer investorer, analytikere og media til en operasjonell oppdatering og presentasjon av resultat for andre kvartal og første halvår.

Dato:
Torsdag 15. september 2022

Tidspunkt:
08.00 CET

Adm.dir. Martin Rasmussen og finansdirektør Bjarne Martinsen står for presentasjonen.

Presentasjonen kan også følges på nett. Du finner nettsendingen her:

Presentasjonen holdes på norsk. Spørsmål kan sendes inn under livesendingen. Presentasjonsmaterialet som legges fram under presentasjonen, tilgjengeliggjøres klokka 07:00 CET samme dag.

STATUSOPPDATERING:

25. juni 2022 satte Andfjord Salmon ut omtrent 200 000 smolt i selskapets første landbaserte basseng på Kvalnes, Andøya. Fisken har tilpasset seg forholdene i bassenget på ypperlig vis, og det gleder Andfjord Salmon å se at selskapets teknologi har skapt de ønskede biologiske forhold.

Fisken har solid appetitt og vokser i henhold til planen, noe som bekrefter at den har det bra. Dødeligheten er svært lav, noe som viser at fisken har sunne levevilkår. Andfjord Salmon har lisens til å produsere 10 000 tonn MTB laks på Kvalnes, tilsvarende et produksjonsmål på 19 000 tonn sløyd fisk.

KONTAKTER

Media:

Martin Rasmussen, CEO, +47 975 08 665, martin@andfjord.no

Investorer:

Bjarne Martinsen, CFO, +47 975 08 345, bjarne.martinsen@andfjord.no

OM ANDFJORD SALMON

På Kvalnes, Andøya i Vesterålen, har Andfjord Salmon utviklet et innovativt og bærekraftig konsept for oppdrett av atlanterhavslaks, basert på gjennomstrømningsteknologi. Selskapets ambisjon er å bygge verdens mest bærekraftige oppdrettsanlegg av sitt slag.

Andfjord Salmon er notert på Euronext Growth med tickeren ANDF.